God service siden 1999​

Døgnservice​

Din fagspecialist

Lastbil-reparation af alle typer lastbiler

​Har du brug for lastbil-reparation eller varevogn-reparation, er vi kompetente fagspecialister, der har mange års erfaring i branchen. Vi er beliggende i Næstved, men kører gerne ud til kunder i Vordingborg, Haslev og resten af Sjælland.​

Vi har bygget mange servicevogne op fra bunden og har udført et væld af forskelligartede services på såvel lastbiler som varevogne. Vi har derfor tilegnet os en unik viden om lastbil-reparation og varevogn-reparation, hvorfor du er velkommen hos os, hvis du har brug for vores ekspertise. 

Hos Næstved Vognopbygning & Lastvognsservice er vi et kvalitetsbevidst firma, der tager vores arbejde seriøst. Vi lever nemlig af tilfredse kunder, der sætter pris på det gode arbejde, vi udfører - og vi kan tage os godt af alle typer lastbiler og varevogne.

Varevogn-reparation i høj kvalitet

Har du en lastbil eller varevogn, der skal have et serviceeftersyn, hører vi gerne fra dig. Vi er stolte håndværkere, der arbejder med stor faglig integritet. 

Du kan derfor forvente et godt udført stykke arbejde, der gør, at din lastbil eller varevogn bliver tjekket godt og grundigt efter i alle hjørner og afkroge. 

Bestil lastbil-reparation eller varevogn-reparation hos os, hvis du vil være sikker på, at det bliver gjort ordentligt af kompetente eksperter, der kan deres kram. Oplever du problemer med mekanikken, anbefaler vi, at du får set på det omgående. Ellers kan det udvikle sig og blive dyrere i reparationer.

Bestil lastbil-reparation hos os

Har du en lastbil eller varevogn, der har nogle skader eller småskavanker, tager vi gerne et kig på den. Skal den efterfølgende repareres, er det også en sag, vi kan håndtere med stor sikkerhed, da vi har udført lastbil-reparation eller varevogn-reparation på rigtig mange efterhånden.

Kontakt os for nærmere aftale på telefon 55 73 44 09 eller 22 37 42 84 samt hør mere om vores priser.​ Du kan også skrive til e-mail svend-aage@vognopbygning.dk

Bliv ringet op​

Udfyld nedenstående formular og vi vil ringe dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

​Næstved Vognopbygning & Lastvognsservice ApS

CVR: 27922090

​Kontakt os