God service siden 1999​

Døgnservice​

Din fagspecialist

Kranservice af alle typer kraner

Har du brug for kranservice, er vi specialister med mange års erfaring inden for kranservice. Vi hos Næstved Vognopbygning & Lastvognsservice ApS er et professionelt firma, der har serviceret mange kraner gennem årene, hvorfor vi har tilegnet os en masse unik viden om kraner. Vi er beliggende i Næstved, men kører gerne ud til kunder i Vordingborg, Haslev og resten af Sjælland.​

På værkstedet reparerer vi stort set alt på kraner, hvorfor du er velkommen hos os, hvis du har en kran, der trænger til et gennemgribende serviceeftersyn. 

Hvis din kran ikke virker, som den bør og skal, kan der være mange årsager til dette. Dels kan det være slid, men der kan også være noget med hydraulikken. Lad os tage et kig på den, så du får en velfungerende kran tilbage, du kan bruge i dit daglige virke.

Professionel kranservice med fokus på kvalitet

Når det kommer til kraner, er det vigtigt, at de fungerer upåklageligt. Kvaliteten af kranservice beror derfor på, at mekanikeren kan sit håndværk godt, så du har en pålidelig kran, der virker, når den skal.​

Typisk løftes der tunge genstande med en kran. Der vil uundgåeligt opstå en del slitage, hvilket kan være uhensigtsmæssigt for driften.

Med en professionel kranservice sikrer vi, at din kran kører optimalt, og at du kan stole på dens evner og løftekapacitet. Vi udfører service på alle typer kraner - uanset mærke, modeller og årgange.

Få et godt tilbud på service af din kran

Er det på tide at få tjekket op på din kran, så den er sikker i drift og brug, står vi til rådighed og kan hjælpe med et grundigt kranservice i høj kvalitet. Hos os kan du forvente et højt serviceniveau, da vi udelukkende lever af tilfredse kunder.

Så bestil tid til service på telefon 55 73 44 09 eller 22 37 42 84 og hør mere om priser og tilbud på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.​ Du kan også skrive en e-mail til svend.aage@vogn​opbygning.dk

Sachs: Koblingsserviceværksted​

Zepro: Forhandler

HMF: Serviceværksted

Diverse løftegrej og wirer for Containerhejs, Dækservice

Dunlop Hiflex: Hydraulikslanger

Bakker: Grabbe

Glas: Rep. af stenslag og udskiftning af ruder

Bliv ringet op​

Udfyld nedenstående formular og vi vil ringe dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

​Næstved Vognopbygning & Lastvognsservice ApS

CVR: 27922090

​Kontakt os