God service siden 1999​

Døgnservice​

Din fagspecialist

Dækservice tilbydes på alle biler

Hos Næstved Vognopbygning & Lastvognsservice tilbyder vi professionel dækservice. Vi er et kompetent firma, der har stor erfaring med service af dæk på alle typer biler og modeller uanset årgang. Vi er beliggende i Næstved, men kører gerne ud til kunder i Vordingborg, Haslev og resten af Sjælland. ​

Skal du have din bil til dækservice, tager vores dygtige fagfolk sig godt af dig og din bil. Vi udfører alt fra dækskift til montering og afbalancering. Det er vigtigt for din generelle trafiksikkerhed, at du kører på nogle dæk, der lever op til gældende regler og love. Der skal være nok mønsterdybde, og dækket skal være pumpet efter anvisningerne fra fabrikanten.

Er der ikke nok luft i et dæk, kan det være direkte livsfarligt for dig, da din bil ikke er sikker på at have et stabilt underlag. Du bør med andre ord aldrig tøve med at booke en tid til dækservice, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine dæk fungerer optimalt.

Grundig og effektiv dækservice

Når du får udført et dækservice hos os, kan du være sikker på, at det bliver udført af kompetente folk, der har gjort det mange gange før. ​Vi kan vores kram, og vi har stor faglig stolthed. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, uanset om du trænger til at få pumpet eller skiftet dine dæk. 

Skal der skiftes dæk, skal et eller flere have mere luft, eller skal de have den store tur med udskiftning, montering og afbalancering?

Vi er parate til at hjælpe dig uanset hvad. Vi tjekker også altid dine dæk efter for skidt og sten i sømmene, så du kan køre trygt og sikkert i trafikken. Hos os er der altså altid et stort fokus på at optimere din sikkerhed bedst muligt.

Vi er yderst kvalitetsbevidste, hvorfor dine dæks sikkerhed er i højsædet. Vi har altid masser af dæk på lager i mange størrelser og modeller. Uanset hvilken type af bil du har, så kan vi lave den. Vores mangeårige erfaring i branchen gør os kompetente til at varetage enhver opgave, hvor du er garanteret et holdbart resultat af høj kvalitet.

Vi har fokus på at være effektive i vores arbejde, selvom vi naturligvis aldrig går på kompromis med grundigheden. Vi ved nemlig, at det kan være problematisk at skulle undvære bilen i lang tid, og derfor løser vi altid opgaven hurtigst muligt, så du kan få din bil igen. Vi leverer altid til aftalt tid og pris uanset opgaven.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi anbefaler altid, at du får udført et grundigt dækservice, hvis du er i tvivl om dit dæk er i god nok forfatning. Det kan som nævnt være meget farligt for dig, men også for dine medtrafikanter, hvis ikke dækket er i optimal stand. Vi er klar til at servicere dig og din bil, så book en tid, og lad tvivlen komme dig til gode.

Du kan kontakte os for tid og priser på telefon 55 73 44 09 eller 22 37 42 84, hvor du også kan få et uforpligtende tilbud på din opgave.​ Du kan også skrive en e-mail til svend.aage@vogn​opbygning.dk

Bliv ringet op​

Udfyld nedenstående formular og vi vil ringe dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

​Næstved Vognopbygning & Lastvognsservice ApS

CVR: 27922090

​Kontakt os