God service siden 1999​

Døgnservice​

Din fagspecialist

Hydraulik-service i høj kvalitet

Hos Vognopbygning & Lastvognsservice tilbyder vi professionel hydraulik-service til kunder i Næstved. Vi er en erfaren virksomhed, der har speciale i lastbiler og opbygning heraf, hvorfor vi er særdeles velbevandret inden for hydraulik-service. Har du problemer med hydraulikken, kan det være svært at udføre dit job ordentligt.

Vi har hjulpet et væld af tilfredse kunder med omhyggelige service og reparationer med gode resultater - og vi kan også hjælpe dig. Kraner og lastbiler bruger hydraulik, hvorfor en travl hverdag og flittig brug kan medføre stor slitage.

Derfor tilbyder vi hydraulik-service i høj kvalitet, således at vi kan reparere alt i hydraulik med henblik på at få din maskine i gang igen hurtigst muligt. Skal vi hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi er beliggende i Næstved, men kører gerne ud til kunder i Vordingborg, Haslev og resten af Sjælland.​

Grundig og effektiv hydraulik-service

Vi er et kvalitetsbevidst firma, der kan alt i hydraulik. Når vi udfører et grundigt hydraulik-service, kan vi efterfølgende også reparere slanger og andet hydraulik-relateret. Dette indebærer eksempelvis:

  • ​Ventiler
  • ​Slanger
  • ​Stempler
  • Reparation af hydrostater
  • Pumper og meget andet.

Har du en kran eller lastbil, hvor hydrauliken er gået, kan vi hjælpe dig med at få den på rette køl igen.

Vi tilbyder sågar fast aftaler om hydraulik-service, hvor vi med jævne mellemrum tester hydrauliken for at se, om alt er, som det bør være. Sådan kan du også forebygge de fleste udfordringer.

Få udført et service til en konkurrencedygtig pris

Søger du en kompetent fagspecialist, der kan udføre et effektivt hydraulik-service med fokus på kvalitet, er vi det rette firma til din opgave.

Kontakt os for et godt tilbud på din opgave - vi kører med særdeles konkurrencedygtige priser. Ring til os på telefon 55 73 44 09 eller 22 37 42 84 for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med. Du kan også skrive en e-mail til svend.aage@vognopbygning.dk.​

Bliv ringet op​

Udfyld nedenstående formular og vi vil ringe dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

​Næstved Vognopbygning & Lastvognsservice ApS

CVR: 27922090

​Kontakt os