✔ God service siden 1999​

✔ Vi skaber tilfredse kunder​

✔ Kvalitetsbevidst og grundig​

Dækservice tilbydes på alle biler

Hos Næstved Vognopbygning & Lastvognsservice tilbyder vi professionel dækservice. Vi er et kompetent firma, der har stor erfaring med service af dæk på alle typer biler og modeller uanset årgang. Vi er beliggende i Næstved, men kører gerne ud til kunder i Vordingborg, Haslev og resten af Sjælland.​

Skal du have din bil til dækservice, tager vores dygtige fagfolk sig godt af dig og din bil. Vi udfører alt fra dækskift til montering og afbalancering. Det er vigtigt for din generelle trafiksikkerhed, at du kører på nogle dæk, der lever op til gældende regler og love. Der skal være nok mønsterdybde, og dækket skal være pumpet efter anvisningerne fra fabrikanten. 

Er der ikke nok luft i et dæk, kan det være direkte livsfarligt for dig, da din bil ikke er sikker på at have et stabilt underlag. Book derfor tid til et dækservice, hvis du er i tvivl.

Grundigt og effektivt dækservice

Når du får udført et dækservice hos os, kan du være sikker på, at det bliver udført af kompetente folk, der har gjort det mange gange før.​

Vi kan vores kram, og vi har stor faglig stolthed. Skal der skiftes dæk, skal et eller flere have mere luft, eller skal de have den store tur med udskiftning, montering og afbalancering? 

Vi er parate til at hjælpe dig, når du skal have tjekket dine dæk efter i sømmene, så du kan køre trygt og sikkert i trafikken. Vi er yderst kvalitetsbevidste, hvorfor dine dæks sikkerhed er i højsæde. Vi har altid masser af dæk på lager i mange størrelser og modeller. Kontakt os for at høre mere.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi anbefaler altid, at man får udført et grundigt dækservice, hvis man er i tvivl, om ens dæk er i god nok forfatning. Det kan som nævnt være farligt for dig, men også for dine medtrafikanter. Vi er klar til at servicere dig og din bil, så book en tid og lad tvivlen komme dig til gode.

Du kan kontakte os for tid og priser på telefon 55 73 44 09 eller 22 37 42 84, hvor du også kan få et uforpligtende tilbud på din opgave.​ Du kan også skrive en e-mail til svend.aage@vogn​opbygning.dk

Bliv ringet op​

Udfyld nedenstående formular og vi vil ringe dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

​Næstved Vognopbygning & Lastvognsservice ApS

CVR: 27922090

​Kontakt os